FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD didirikeun di Fujian di 2009, anu mangrupikeun anak perusahaan milik PEAKTOP Group anu didaptarkeun di Hong Kong (kode saham SEHK: HK0925). Grup PEAKTOP didirikeun taun 1991, seuseueurna urusan dina kado sareng padamelan bumi.

Tentang Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.