Tentang Kami

FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD

Kami studio desain anu percanten kana kakuatan desain hébat.

FUJIAN YUANHUA PUMP INDUSTRY CO., LTD didirikeun di Fujian di 2009, anu mangrupikeun anak perusahaan milik PEAKTOP Group anu didaptarkeun di Hong Kong (kode saham SEHK: HK0925). Grup PEAKTOP didirikeun taun 1991, seuseueurna urusan dina kado sareng padamelan bumi.

Nanging ayeuna cabangna-YUANHUA utamina aktipitas dina panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan pompa beuleum AC anu énergi, pompa cai DC surya, pompa beuleum DC tanpa sikat sareng sajabana Produk kami seueur dianggo dina cai mancur karajinan, bentang taman, irigasi kebon, mobil, sacara otomatis alat-alat sirkulasi cai, produk surya (cai mancur mandi manuk), tank lauk akuarium, alat mandi kaki, cooler udara. Sumawona kami nambihan produk énggal sapertos pompa solokan pikeun mesin cuci sareng pompa RO kanggo nyucikeun cai.

Perusahaan kami parantos kéngingkeun sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sareng sacara ketat nuturkeun sistem manajer ieu. Produkna parantos disahkeun ku CCC, ETL, UL, CUL, CE / GS, ROHS, SAA sareng sajabana Anu tiasa nyumponan paménta kaseueuran nagara di dunya. Kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng stabil sareng sababaraha perusahaan domestik ageung.

Kami gaduh dua mérek "PEAKTOP" sareng "YUANHUA" kanggo pompa beuleum urang. Kalayan pangalaman ampir 20 taun sareng kualitas anu saé, kami ngagaduhan reputasi anu luhur di industri. Kami ogé dieusian pamasok produk pompa beuleum tina ranté supermarket luar negeri. Salawasna sareng prinsip "Kualitas munggaran, Palanggan mimitina", kami nampi umpan balik sareng kiridit pangsaéna di luar negeri sareng pasar bumi.

_MG_6389

_MG_6396

_MG_6429

_MG_6441

Kanggo ngembangkeun pasar internasional énggal, kami ngiringan ngiringan Pameran Kanton unggal taun sareng kadang dina Global S Hong Kong Electronics Show. Bawa produk anyar perusahaan pikeun komunikasi langsung sareng konsumén anyar sareng lami di luar negeri, ngupingkeun pendapat sareng saran palanggan, sareng teras ningkatkeun produkna. Kapuasan Palanggan nyaéta tujuan jasa kami.

_MG_7944

_MG_7999

Salaku tambahan, pikeun ngeuyeuban waktos luang sareng karaharjaan, perusahaan urang masihan hadiah ulang taun sareng pihak anu cocog dina ulang taun pagawé masing-masing. Perusahaan Yuanhua angkat ka sababaraha tempat wisata pikeun ngarambat 2-3 kali unggal taun. Sateuacan Festival Musim Semi aya tuangeun ageung sareng lotre unggal taun, sareng éta ogé mangrupikeun acara syukur sareng tanggapan taunan pikeun nganyatakeun taun fiskal ka karyawan perusahaan.

Kalayan pangalaman ampir 20 taun sareng kualitas anu saé, kami ngagaduhan reputasi anu luhur di industri.

- Kualitas heula, Palanggan heula