Wisata Pabrik

Salaku perusahaan terkemuka dina industri pompa alit - Fujian Yuanhua Pump Industry Co., LTD, urang gaduh sakumpulan insinyur R & D anu berpengalaman sareng tanaga téknis anu luar biasa, perusahaan ngagaduhan langkung ti 100 padamel, sareng sababaraha alat produksi pompa canggih. Sareng kami ngagaduhan bengkel nyalira anu langkung ti 5000 méter pasagi.

Kami ogé ngenalkeun ISO2001: 2015 sistem manajemén perusahaan. Lingkungan produksi beresih sareng rapih. Perusahaan nuturkeun prinsip " Qkasajatian Fteu kuat "sareng merhatoskeun unggal aspek produksi. Perusahaan QC ngalaksanakeun" Fawakna abdinspection Ssistim "kanggo produk.