Warta

  • Produk Anyar Datang

    Nembe perusahaan urang nanem modal USD500,000 ka departemen R & D pikeun produk énggal kami: pompa cai mikro pikeun mesin desinfeksi, pompa vakum pikeun ventilator médis, pompa booster cai panas tanpa sikat, pompa booster tekanan cai mini otomatis pikeun pancuran, booster pipa tekanan cai keran pum ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Saringan Tangki Ikan Anu Cocog

    Dibandingkeun sareng lingkungan alam, kapadetan lauk dina akuarium lumayan ageung, sareng ékskrét lauk sareng résidu tuang langkung seueur. Ieu ngarecah sareng ngaleupaskeun amonia, anu khusus ngabahayakeun lauk. Beuki runtah, beuki loba amonia dihasilkeun, sareng f ...
    Maca deui
  • Naon Wangun Pangaluyuan Of Cooler Hawa

    Numutkeun kaayaanana operasi, cooler hawa tiasa dibagi kana régulasi manual sareng régulasi otomatis. 1) Modeu pangaturan manual nyaéta pikeun ngaluyukeun parameter operasi kipas atanapi jepret ku operasi manual, sapertos muka sareng nutup kipas atanapi ngarobih sudut agul kipas, spe ...
    Maca deui
  • Tren Tumuwuhna Pompa Cai Akuarium Sareng Pompa Cai Surya

    Sedengkeun pikeun perusahaan YUANHUA, departemen R&D kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal, anu minuhan sarat konsumén anu béda dina pasar domestik sareng luar negeri. Pikeun kejutan kami, kapangaruhan ku virus makuta anyar, industri cai mancur karajinan akuarium sareng paménta pasar surya kuat taun ayeuna, sareng ...
    Maca deui