Produk Anyar Datang

Nembe perusahaan urang nanem modal USD500,000 ka departemen R & D pikeun produk énggal kami: pompa cai mikro pikeun mesin desinfeksi, pompa vakum pikeun ventilator médis, pompa booster cai panas tanpa sikat, pompa booster tekanan cai mini otomatis pikeun pancuran, booster pipa tekanan cai keran pompa, pompa dispenser cai, pompa pikeun cai mancur nginum, pompa kasur pipa, pompa kaki tinggi, pompa pendingin kanggo mesin pemotong, pompa pancuran kémping portabel, pompa pancuran pribadi kémping mobil sareng pompa kaki pikeun stasion cuci tangan portabel.

Sareng ngenalkeun insinyur anu langkung berpengalaman. Kami bakal ningkatkeun skala produksi pikeun nyumponan sarat konsumén anu béda dina pasar domestik sareng luar negeri. Sareng ngadamel produk urang langkung saé sareng langkung saé.


Pos waktos: Okt-17-2020