Tren Tumuwuhna Pompa Cai Akuarium Sareng Pompa Cai Surya

Sedengkeun pikeun perusahaan YUANHUA, departemen R&D kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal, anu minuhan sarat konsumén anu béda dina pasar domestik sareng luar negeri.
Anu kaget kami, kapangaruhan ku virus mahkota anyar, industri cai mancur karajinan akuarium sareng paménta pasar surya kuat taun ayeuna, sareng omong-omong, pompa cai akuarium sareng pompa cai surya ogé parantos dipelak dina tren ieu.
Pompa cai ogé kapangaruhan ku wabah éta. Kaluaran nagara-nagara ngahasilkeun tambaga utama di dunya parantos turun, tapi paménta tambaga Cina parantos ningkat. Kawat tambaga mangrupikeun bahan baku utami pikeun pompa cai, ngahasilkeun kanaékan biaya produksi industri pompa cai.
Kurangna tanaga sareng polusi lingkungan parantos janten masalah anu paling penting pikeun direngsekeun dina kamekaran masarakat ayeuna. Jauh
Masalah peternakan sareng cai minum di kabupatén sering dibatesan ku watesan régional - kusabab masalah di luhur, pompa cai fotovoltaik muncul sakumaha diperyogikeun ku waktos.
Dina makalah ieu, prinsip dasar sareng struktur sistem pompa cai photovoltaic diringkeskeun, sareng kamajuan panilitian sareng status quo sistem pompa cai photovoltaic dibahas, makalah ieu ngabahas sareng nganalisis arah panilitian salajengna tina pompa cai fotovoltaik makalah ieu nganalisis katerapanana sareng manpaat sosial pompa cai photovoltaic, prospek aplikasi sistem pompa cai photovoltaic diarepkeun.
Sistem pompa cai photovoltaic surya diwangun ku modul batré, unit kontrol kabel, motor, pompa, pipa sareng klep. Prinsip dasar sistem pompa cai photovoltaic nyaéta ngagunakeun sél surya pikeun ngarobah énergi panonpoé kana énergi listrik, teras ngajalankeun motor pikeun nyetir pompa cai fotovoltaik ngalangkungan kontroller. Sistem pompa cai Photovoltaic tiasa seueur digunakeun dina cai pikeun manusa sareng ingon-ingon di daérah anu henteu gaduh catu daya, irigasi tatanén sareng titik dispersi tinggi sapertos pulau-pulau perbatasan sareng pengawal. Dina taun-taun ayeuna, ku ningkatna parna tina "masalah tuangeun" sareng "masalah énergi" global, laun-laun disebat salaku produk integrasi industri anu paling épéktip pikeun méréskeun masalah lahan anu dibudidayakeun anu épéktip, ningkatkeun produksi sareng ngagentos énergi fosil kalayan bersih énergi Mangrupikeun modél ékonomi énggal pikeun pamekaran komprehensif industri tradisional sapertos konservasi cai tatanén, kontrol gurun, panggunaan cai domestik sareng bentang laut perkotaan. Pompa cai Photovoltaic nganggo énergi permanén tina panonpoé. Éta jalan nalika matahari terbit sareng lirén nalika surup. Éta henteu kedah diawasi ku tanaga. Éta henteu peryogi minyak solar sareng jaringan listrik. Éta tiasa dianggo nganggo irigasi netes, irigasi panyiram, irigasi infiltrasi sareng fasilitas irigasi sanés. Éta tiasa ngahémat cai sareng ngahémat énergi, sareng ngirangan pisan biaya investasi kakuatan énergi fosil. Teu ngagaduhan noise, teu aya polusi lingkungan, teu nganggo énergi konvensional, otomatis, reliabilitas tinggi sistem mandiri. Mangrupikeun produk aplikasi énergi sareng téknologi énggal ngeunaan "masalah pangan" sareng "masalah énergi" solusi sistem komprehensif. Lila-lila, aya usum halodo saeutik


Waktos Post: Sep-07-2020