Naon Wangun Pangaluyuan Of Cooler Hawa

Numutkeun kaayaanana operasi, cooler hawa tiasa dibagi kana régulasi manual sareng régulasi otomatis.
1) Modeu pangaturan manual nyaéta pikeun ngaluyukeun parameter operasi kipas atanapi jepret ku operasi manual, sapertos muka sareng nutup kipas atanapi ngarobih sudut agul kipas, speed sareng sudut pembukaan rana pikeun ngarobih polumeu udara kipas. Dipaké sacara lega nyaéta kipas sudut anu tiasa disetél (ogé katelah kipas sudut manual) sareng jepret manual. Penyesuaian manual ngagaduhan kaunggulan pakakas saderhana sareng biaya manufaktur murah. Tapi kualitas régulasi kirang, henteu tiasa disaluyukeun dina waktosna, anu henteu kondusif pikeun stabilitas kualitas produk (sedeng). Dina waktos anu sasarengan, éta henteu kondusif pikeun ngahémat énergi angin. Kaayaan damel miskin pisan, impeller dipancarkeun ku kebat tabung, suhu na luhur pisan, rohangan operasi sempit, sareng waktos pareumna panjang teuing.

(2) Cara nyaluyukeun volume hawa kipas nyaéta ngarobah volume hawa kipas sacara otomatis. Anu paling sering dianggo nyaéta sudut otomatis nyaluyukeun kipas sareng jepret otomatis. Parameter operasi kipas atanapi jepret tiasa disaluyukeun masing-masing atanapi dina kombinasi. Henteu masalah modeu pangaluyuan, éta tiasa dihubungkeun sareng sistem kendali instrumen otomatis. Metodeu pangaluyuan otomatis tiasa ngirangan beban gawé mediasi, ngajaga stabilitas operasi, ningkatkeun kualitas produk, ningkatkeun kaayaan tanaga kerja sareng ngirangan konsumsi énergi.

Cooler udara mangrupikeun jenis pakakas anu ngagunakeun hawa sakitar salaku médiér pendinginan pikeun niiskeun atanapi ngémpél cairan suhu luhur dina pipa. Éta ngagaduhan kaunggulan henteu aya sumber cai, cocog pikeun suhu luhur sareng kaayaan prosés tekanan tinggi, umur panjang jasa sareng biaya operasi anu rendah. Kalayan kakurangan sumberdaya cai sareng tanaga sareng ningkatna kasadaran perlindungan lingkungan, cooler hawa kalayan hemat cai, hemat énergi sareng polusi-gratis parantos seueur dianggo, Jenis sareng aplikasi cooler hawa tipe piring


Waktos Post: Sep-23-2020