Yuanhua kualitas luhur CE persetujuan pompa cooler hawa pabrik

Pedaran pondok:

Ngaran mérek: YUANHUA
Nomer modél: YH-450-80
Struktur: Pompa Single-tahap
Tegangan: AC 220-240V, 50Hz, 0,05A
Kakuatan: 8W
Max Kepala / Angkat: 100CM
Laju Aliran Max: 450L / H
Ukuran outlet: 13mm
Standar atanapi Non Standard: Standar
Diménsi: 65x45x80 mm
Teuleum: Leres
Tempat Asalna: Fujian, Cina


Detil Produk

Kaunggulan Utama Kalapa

Tanda Produk

Pikeun Aplikasi: cooler hawa

大冷风扇

小型冷风扇

Persetujuan
CE, ROHS, ETL, SAA jsb.

Aplikasis
Pikeun cai mancur / cai mancur / cai jero ruangan, akuarium, kolam renang outdoor, Hydroponics outdoor, irigasi kebon,
cooler hawa, sareng sistem sirkulasi cai sanésna.

Pasar Ékspor Utama
Amérika Kalér Amérika Tengah sareng Amérika Kidul
Asia Australia
Uni Éropa Tengah-wétan sareng Afrika

Cara pembayaran
T / T, L / C, Western Union, sareng PayPal upami jumlah alit pikeun sampel.

Ngepak Detil
Paket batin: Bodas atanapi coklat kotak sareng kantong Gelembung di dinya.
50 pcs atanapi 100 pcs / unggal karton
Tapi detil bungkus khusus gumantung kana panjang kabel sareng naha pompa peryogi trafo numutkeun kabutuhan pelanggan.

Pangiriman / Diterangkeun Waktos
Biasana 7-20 dinten. Tapi waktos pangiriman khusus gumantung kana jumlah pesanan.

Palabuhan Pangiriman
FOB Xiamen / FOB Shenzhen


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tim P&P Anu Saé Kami 
    A: 5 insinyur kalayan sahenteuna Master's Level sareng langkung ti 20 taun pangalaman damel.
    B: 15 teknisi langkung ti 10 taun pangalaman damel beunghar.
    C. Aya langkung ti 150 tanaga ahli terlatih sacara propésional, sareng dina waktos anu sami aranjeunna gaduh langkung ti 10 taun pangalaman damel di Perusahaan YUANHUA urang.

    Laboratorium Standar Kami sorangan
    Kanggo nguji sababaraha pagelaran produk, insinyur nyatet data uji rinci pikeun nyayogikeun dasar produksi anu akurat sareng dipercaya pikeun bengkel produksi kami.

    Alat-alat canggih
    A: Alat-alat Tés Tepat
    B: Parangkat Produksi Canggih

    Sértipikat Sistem Manajemen Kualitas

    GB / T 19001-2016 / ISO 9001: 2015

    Kualitas Mimitian Ti Sumberna

    A: Sacara ketat ngendalikeun sareng pilih pabrik bahan baku anu saé kualitas luhur sareng pemasok.
    B: Sareng pamariksaan pinuh pikeun bahan baku mastikeun numutkeun standar.
    C: Pamariksaan ketat pikeun sadaya produk réngsé

    ODM sareng OEM

    Kamampuh Produksi anu Kuat
    A: 10000 pcs pompa / per dinten.
    B: Kapasitas produksi anu kuat tiasa minuhan waktos pangiriman langkung seueur palanggan.

    Waktos pangiriman
    Biasana 3-7 dinten, pangiriman saum sareng tepat waktos ngahémat waktos berharga pikeun konsumén.

    Langkung Perkawis
    CE, ROHS, ETL, BS, CB, SAA PSE sareng sertipikat produk global anu patali.
    Langkung persetujuan pikeun minuhan pasar luhur di nagara maju sapertos US EU UK Jepang sareng Australia jsb.

    Aplikasi
    Pikeun cai mancur / cai mancur / cai jero ruangan, akuarium, kolam renang outdoor, Hydroponics outdoor, bentang kebon, cooler udara, sareng sistem sirkulasi cai sanésna.

    Pasar Ékspor Utama
    Amérika Kalér Amérika Tengah sareng Amérika Kidul
    Asia Australia
    Uni Éropa Tengah-wétan sareng Afrika

    Cara pembayaran
    T / T, L / C, Western Union, sareng PayPal upami jumlah alit pikeun sampel.

    Rincian Packing
    Paket batin: Bodas atanapi coklat kotak sareng kantong Gelembung di dinya.
    50 pcs atanapi 100 pcs / unggal karton
    Tapi detil bungkus khusus gumantung kana panjang kabel sareng naha pompa peryogi trafo numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Palabuhan Pangiriman
    FOB Xiamen, FOB Shenzhen sareng FOB Shanghai.

  • Produk Patali