Yuanhua kualitas luhur RO pompa RO booster pump 75GPD pompa produsén propésional

Pedaran pondok:

Merk: YUANHUA
Nomer modél: YH-RO-75G
Struktur: Pompa diafragma
Tegangan Dipeunteun: DC 24V
Daya anu Dipeunteun: 36W
Ayeuna damel: 1.1A
Outlet Total aliran: 750ml / mnt
Tekanan asup: 30PSI
Tekanan outlet: 70PSI
Ukuran outlet: 1.24cm
Diménsi: 19 x 9,3 x 9,4 cm
Beurat Bersih: 1.85KG
Teuleum: Henteu
Tempat Asalna: Fujian, Cina


Detil Produk

Kaunggulan Utama Kalapa

Tanda Produk

Pikeun Aplikasi: Pemurni Cai

净水器图片

Persetujuan
CE, ROHS, ETL, SAA jsb.

Aplikasis
Pikeun pangubaran cai minum di jero / luar, bumi kulawarga, nyaring panyucikeun cai.

Pasar Ékspor Utama
Amérika Kalér Amérika Tengah sareng Amérika Kidul
Asia Australia
Uni Éropa Tengah-wétan sareng Afrika

Cara pembayaran
T / T, L / C, Western Union, sareng PayPal upami jumlah alit pikeun sampel.

Ngepak Detil
Paket batin: Bodas atanapi coklat kotak sareng kantong Gelembung di dinya.
50 pcs atanapi 100 pcs / unggal karton
Tapi detil bungkus khusus gumantung kana panjang kabel sareng naha pompa peryogi trafo numutkeun kabutuhan pelanggan.

Pangiriman / Diterangkeun Waktos
Biasana 7-20 dinten. Tapi waktos pangiriman khusus gumantung kana jumlah pesanan.

Palabuhan Pangiriman
FOB Xiamen / FOB Shenzhen


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tim P&P Anu Saé Kami 
    A: 5 insinyur kalayan sahenteuna Master's Level sareng langkung ti 20 taun pangalaman damel.
    B: 15 teknisi langkung ti 10 taun pangalaman damel beunghar.
    C. Aya langkung ti 150 tanaga ahli terlatih sacara propésional, sareng dina waktos anu sami aranjeunna gaduh langkung ti 10 taun pangalaman damel di Perusahaan YUANHUA urang.

    Laboratorium Standar Kami sorangan
    Kanggo nguji sababaraha pagelaran produk, insinyur nyatet data uji rinci pikeun nyayogikeun dasar produksi anu akurat sareng dipercaya pikeun bengkel produksi kami.

    Alat-alat canggih
    A: Alat-alat Tés Tepat
    B: Parangkat Produksi Canggih

    Sértipikat Sistem Manajemen Kualitas

    GB / T 19001-2016 / ISO 9001: 2015

    Kualitas Mimitian Ti Sumberna

    A: Sacara ketat ngendalikeun sareng pilih pabrik bahan baku anu saé kualitas luhur sareng pemasok.
    B: Sareng pamariksaan pinuh pikeun bahan baku mastikeun numutkeun standar.
    C: Pamariksaan ketat pikeun sadaya produk réngsé

    ODM sareng OEM

    Kamampuh Produksi anu Kuat
    A: 10000 pcs pompa / per dinten.
    B: Kapasitas produksi anu kuat tiasa minuhan waktos pangiriman langkung seueur palanggan.

    Waktos pangiriman
    Biasana 3-7 dinten, pangiriman saum sareng tepat waktos ngahémat waktos berharga pikeun konsumén.

    Langkung Perkawis
    CE, ROHS, ETL, BS, CB, SAA PSE sareng sertipikat produk global anu patali.
    Langkung persetujuan pikeun minuhan pasar luhur di nagara maju sapertos US EU UK Jepang sareng Australia jsb.

    Aplikasi
    Pikeun cai mancur / cai mancur / cai jero ruangan, akuarium, kolam renang outdoor, Hydroponics outdoor, bentang kebon, cooler udara, sareng sistem sirkulasi cai sanésna.

    Pasar Ékspor Utama
    Amérika Kalér Amérika Tengah sareng Amérika Kidul
    Asia Australia
    Uni Éropa Tengah-wétan sareng Afrika

    Cara pembayaran
    T / T, L / C, Western Union, sareng PayPal upami jumlah alit pikeun sampel.

    Rincian Packing
    Paket batin: Bodas atanapi coklat kotak sareng kantong Gelembung di dinya.
    50 pcs atanapi 100 pcs / unggal karton
    Tapi detil bungkus khusus gumantung kana panjang kabel sareng naha pompa peryogi trafo numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Palabuhan Pangiriman
    FOB Xiamen, FOB Shenzhen sareng FOB Shanghai.

  • Produk Patali